Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

  Üdvözlöm az érdeklődőt!

kep-em-3.jpegDienes Csilla vagyok, 35 éves. A Nemzetközi Metafizika Akadémián végeztem metafizikai spirituális tanácsadó és reinkarnációs terapeuta szakon.

Mindig is érdekelt a pszichológia, még jobban a parapszichológia, de ez valami más....valami új.....valami izgalmas, és valami, ami minden embert foglalkoztat. Az út idáig hosszú volt, és saját élményeim tereltek ez irányba.

Ikrek jegyben születtem, azt hiszem, ez sok mindent megmagyaráz. Öntörvényű vagyok, örökmozgó és javíthatatlan örök álmodozó…….és folyton keresek. Tanítókat, mestereket, utakat. S szerencsém volt, mert a „véletlen” mindig jó irányba terelt.

Mindig megtalált az az ember, az a könyv, az az egy mondat, amire akkor és ott, szükségem volt ahhoz, hogy tovább lépjek, fejlődni tudjak.

Kivételes emberekkel találkoztam utam közben, és azt hittem, egy út végére értem. De nem……..még csak most kezdődik………

Azt gondolom, átutazók vagyunk ebben a világban. Fejlődni jöttünk, tanulni, míg el nem érjük a tökéletesedés állapotát. Mindenki ezt az utat keresi. Amikor valaki azt érzi, nincs a helyén, minden összezavarodott körülötte, letért valódi útjáról. De kellenek ezek a kitérők is. Fejlődésre sarkallnak, új irányok felé mutatnak.

Erősen foglalkoztat a kérdés, hogy mi célból születünk éppen akkor, éppen oda, ahova... - miért azok az emberek vesznek körül bennünket, akik? Miért érezzük néha azt, hogy egy-egy mágikus pillanat, vagy találkozás kifordítja a világot a négy sarkából?

A miértekre a válasz mindenkiben ott rejtőzik, sokszor mélyre zárva, a tudatalattinkban. Ebben segítek a hozzám fordulóknak is, hogy ki-ki önmagát megismerve, közelebb juthasson a sorsához, rátaláljon az útra, ami számára rendeltetett.

Semmi sem történik véletlenül, mint ahogy az sem, hogy most ezen az oldalon mutatkozok be, és az sem, hogy Ön pont e sorokat olvassa. Talán dolgunk van egymással… - talán az előző élet megismerése szükséges ahhoz, hogy újra megtalálja a helyes irányt. Az is lehet, hogy hosszú, kemény és küzdelmes munka vár ránk, de érdemes belevágni. Az önmagunkkal való szembenézés, a lélek felfedezése sokszor fájdalmas lehet, de csodálatos élmény.

Van egy jó hírem: előbb-utóbb mindenki eljut a fejlődés csúcsára. A rossz hír az, hogy lehetséges, te még csak az út elején tartasz…….. Sosem késő elindulni.